Adatkezelési tájékoztató

Vállalkozásunk a Kárpule Zsolt EV,  székhelye: 1078 Budapest, Marek József u. 4. részére szolgáltatott személyes adatok adatkezelője.

A rendelés során megadott személyes adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél (pl: szállító cég, online fizetéseket kezelő partner) a cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ezen alvállalkozók az általunk átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatai kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Az adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII.tv.) valamint a Direkt markering törvény (1995. évi CXIX.tv.) értelmében szeretnénk tájékoztatni, hogy regisztrációjával, megrendeléseivel, mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatait (név, cím, telefonszám, email) a Freya Design mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységhez tárolja, kezelje illetve a megadott kommunikációs csatornákon keresztül hírlevelet, reklámanyagot küldjön. Az adatszolgáltatása önkéntes. Adatait nyilvántartásunkban 5 évig kezeljük.

Amennyiben adataiban változás állna be, úgy kérjük, hogy jelezze számunkra regisztrációja módosításával.

Jelen ÁSZF feltételeit jogunkban áll bármikor módosítani, mely a www.freyadesign.hu oldalon valómegjelenéssel egyidejüleg lép hatályba.  

Panaszkezelés az illetékes hatóságnál történhet:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.